Leg med dukker

Babydukker er populære som ”den første dukke” hos mange småpiger. Babydukken ligner en rigtig baby, og nogle babydukker kan både indtage føde og tisse, hvilket får dem til at opleves nærmest levende. Mange små piger kan godt lide at lege med dukker og klæde dem af og på i forskelligt tøj, drage omsorg for dem og gå tur med babydukken i en dukkevogn. Der findes et stort udvalg af babydukker i legetøjsforretninger, så man kan altid finde en babydukke, som passer til barnets alder. Man kan få masser af tilbehør til babydukker, hvilket både kan være tøj, sko, tasker m.m.

Barbie-dukken

Den berømte Barbie-dukke er kendt over hele verden, og hun er elsket af mange børn. Især piger finder det spændende at lege med Barbie-dukken, og man kan få rigtig meget forskelligt tøj, sko og accessories til den. Dermed kan Barbie-dukkens liv iscenesættes på mange forskellige måder, og Barbie kan f.eks. tage på strandtur, til fest eller på arbejde. Det giver børn mulighed for at lege mange forskellige slags lege, når de leger med Barbie-dukker.

Dukkehuse

Dukkehuse fås i mange designs og kan være fremstillet af f.eks. træ eller plasticmaterialer. Til dukkehuse hører små dukker, som forestiller mor, far og børn, og man kan få tøj og andet personligt tilbehør til dem. Derudover kan man få mange forskellige møbler til dukkehuse, så man kan indrette dem i forskellig boligstil. Mange småbørn finder det sjovt at lege med dukkehus og få lov til at imitere familielivet. Når børn leger med dukker og dukkehuse øver de sig i, hvordan man indgår sociale relationer, hvilket er sjovt og lærerigt for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_bold