Indret barnets værelse flot med plakater

Det er sommerferie, men snart kalder børnehave og skole igen på jeres små poder. Det kan snart blive hverdag med pligter igen, men hvad med at bruge lidt tid her i sommer til at få shinet ungernes værelse op og få det hele gjort flot og smart, inden de igen skal begynde i skole eller institution? Det hele vil blive lidt sjovere, hvis rammerne for fritid, lektier og leg får et ekstra pift. Nye tapeter, flotte plakater, lidt nye møbler eller måske blot nye gardiner – det er ikke nær så svært at indrette barnet værelse som man skulle tro, så det bliver til en lækker base for hverdagens liv.

Noget af det, der skal være mulighed for i et børneværelse, er kreativ leg, og det betyder, at der skal være plads til at udfolde sig, men også at rummet skal være indbydende og hyggeligt at opholde sig i, så kreativiteten kan få frit løb.

Plakater sætter tankerne i sving

Vi vil foreslå, at I pynter væggene i børneværelset med flotte og sjove plakater, som kan sætte fantasien i sving og give de kreative udfoldelser frit løb. På webshoppen desenio.dk kan I finde et hav af forskellige plakater med motiver, der vil passe ind i et børneværelse, uanset hvilken alder, barnet har.

Plakater har den store fordel, at de kan udskiftes i takt med, at barnet bliver ældre og derfor får andre interesser og fokuspunkter. I kan nemt finde gode plakater, der passer til barnets alder og udviklingstrin, og så kan I skifte dem ud, når barnet bliver større og får nye og andre interesser.

Andre elementer i indretningen

Ud over sjove, flotte og indbydende plakater er der også mange andre elementer, I kan bruge, når I indretter jeres barns værelse. Nye møbler er altid spændende at få, og her kan I komme langt, hvis I går i genbrugsbutikker og finder møbler, som andre har skiftet ud. De er ofte lige til at anvende, men elleres kan du shine dem op med en gang maling og måske nyt stof på stolesæder etc. Eller I kan bruge nogle stærke farver og male en enkelt væg i en kraftig, moderne farve, som kan stå i kontrast til de plakater, I efterfølgende hænger op.

Man kan altid diskutere, om det er smart at have tæppe på gulvet i et barneværelse, men det er også en mulighed. Så er der basis for et godt legeområde i rummet, og det skal man bestemt ikke kimse ad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_bold