Dit barn er dit et og alt, men husk også at tænke på dig selv

Hvis du og din partner netop er blevet forældre, så ønsker vi stort tillykke. Det bliver unægteligt spændende for jer, at kaste jer ud i jeres nye liv som forældre, og jeres barn skal naturligvis forkæles med en masse spændende gaver over de næste 18 år. Vi kommer med en række bud på hvilke gaver der med fordel kan købes her. Vi ønsker dog også at slå et slag for, at I som forældre også husker at pleje og forkæle jer selv. Hvordan gør man så det? Det ser vi også nærmere på her.

Forkæl dig selv med en tur på hårklinik

Klichéen lyder, at man nærmest kan få grå hår af sine børn. Det er sikkert blot et humoristisk indslag, for når det kommer til stykket, så holder vi alle af vores kære børn. Ikke desto mindre, så anbefaler vi dig at forkæle dig selv med en god gang skønhedsbehandling, og også gerne en tur forbi en hårklinik såsom nordichair.com, hvor du virkelig kan få et afbræk fra den til tider pressede hverdag som forælder.

Hos Nordic Hair Clinic kan du blandt andet få hjælp og vejledning om hvordan du forholder dig til hårtab. Du kan også få foretaget en hårtransplantation, hvilket et stigende antal danske mænd vælger at gøre i disse år. Vores budskab her er, at det som nybagte forældre naturligvis skal handle om ens nye barn. Dog skal man altid huske også at pleje og forkæle sig selv. Ellers bliver de næste 18 år som forældre unødigt stressende. Så husk at plej dig selv!

Oplagte gaveidéer til den lille ny

Så vender vi tilbage til den lille ny baby. Det er altid herligt, samt ikke mindst spændende, når en lille ny tilføjes familien. Spørgsmålet melder sig derfor ofte, hvilke gaver der er oplagte til et spædbarn? Til det findes der naturligvis ingen endegyldige svar, men herfra skal lyde en opfordring til at give varmt og lækkert børnetøj til babyen. Årsagen er ganske klar, for babyer har nemlig behov for at blive holdt trygge og varme, og til formålet er fornuftigt tøj essentielt.

Overvej også billeder og andre gaver der skaber varige minder

Overvej at tage en masse billeder af babyen i de første døgn efter fødslen. Billederne kan du efterfølgende samle i en særlig billedbog, og denne kan afleveres til barnet når det når konfirmationsalderen, eller når det bliver 18 år. Det er en helt unik gave, og en der i udpræget grad skaber varige minder. Ikke blot for barnet, men også for jer som forældre, som i løbet af barnets første dage på jorden får taget en masse søde billeder af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_bold