Har dit barn netop fået mobil? Så husk et cover!

Er der noget der kan skabe debat i de danske hjem, så er det spørgsmålet om hvornår børn skal have lov at få deres første mobil og computer. Mange er af den opfattelse, at børn bør skånes fra denne digitale milepæl så længe som muligt. I stedet synes mange at tænke, at børn skal lave noget aktivt, spille fodbold og klatre i træer. Andre igen er af den opfattelse, at børn snildt kan få sig en mobil i en ganske tidlig alder. Hvad synes du? Og har du netop givet dit barn en mobil i gave? Så læs med her. Nu ser vi nemlig nærmere på hvordan du bedst beskytter dit barns nye mobiltelefon.

Køb et cover fra Holdit og beskyt mobilen

Det er velkendt for os alle, at børn er aktive og ofte uforsigtige. Derfor kan det næppe overraske mange, at vi her på hjemmesiden anbefaler at besøge mobiltilbehørssiden Holdit, så de mange effektive mobilcovers kan tjekkes ud. For med et cover fra Holdit sikrer du dig, at dit barns spritnye mobil er effektivt beskyttet. Selv hvis mobilen pludselig tabes på gulvet, eller hvis den ender en tur i asfalten.

Vi har særdeles gode erfaringer med butikken Holdit, og vi er sikre på du nok skal finde et flot cover til dit barns nye mobil. Vær opmærksom på, at Holdit i øjeblikket har fokus på iPhone-covers, så det er mest oplagt at tjekke siden ud såfremt dit barns nye telefon er en iPhone.

Fordele ved mobilbrug for børn

Selv om visse forældre ikke er tilhængere af at give mobiler til børn, så er der faktisk en lang række fordele ved mobilbrug for netop børn. Dit barn opnår nemlig en stærkere forståelse for elektronik og digitalisering. Det er vigtigt i vores moderne og teknologiorienterede samfund. Samtidig kan dit barn benytte aktivitets-apps i det daglige, så de for eksempel kan holde øje med hvor mange skridt de går og lignende. Det sikrer børnene et øget fokus på en sund og aktiv livsstil, og dit barn kan hurtig ende med at bevæge sig langt mere end tidligere.

God idé at sætte grænser for skærmtiden

Børn kan hurtigt blive opslugte af mobiltelefoner, tablets og computere, og det er naturligvis ikke fordelagtigt hvis de bruger alt deres tid foran skærmene. Derfor er det ofte en god idé at sikre sig, at ens barn ikke ender med at få skærmøjne. Det kan du gøre ved at sætte grænser for skærmtiden. Du kan for eksempel beslutte, at dit barn ikke må se film på mobilen eller computeren efter klokken 18, og at dit barn max må benytte de elektroniske enheder to timer i hverdagen. Der skal som sådan ikke meget til for at skabe et sundt forhold mellem dit barn og elektronikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_bold