Leg og læring

Alle børn elsker at lege, og leg er ikke bare leg. Leg er også en vigtig del af den læring, som barnet modtager gennem de første år, så ligesom vi taler om skolen for livet, kan men også tale om legen for livet! Der er lavet masser af undersøgelser, der belyser, hvordan leg påvirker barnets læring, så det handler om at understøtte denne bedst muligt.

Legekøkkenet er for alle

De fleste børn elsker at være med til at lave mad, og du kan måske ligefrem forære dit barn et legekøkken, hvor dit barn enten alene eller sammen med dig, legevenner eller andre kan få lov til at prøve kræfter med de første øvelser inden for madlavning. I dag er madlavning for alle, og jo bedre man kommer fra start, jo bedre bliver man til gennem livet at sørge for at leve sundt og godt uden at skulle købe alt for dyr takeaway og andre færdige måltider.

Når I har arbejdet med legekøkkenet et stykke tid, kan I naturligt gå i gang med det rigtige køkken. Lad barnet selv smøre sin frokost. Brug for eksempel WASA surdejsknækbrød som basis. Det er både sundt, nemt at arbejde med og knaser vidunderligt. Det vil ungerne synes er sjovt at arbejde med.

I kan lave masser af gode og sunde frokostmadder med WASA surdejsknækbrød, som selvfølgelig tæller med som fuldkorn i den daglige ration. De fleste børn kan lide knaset og den fyldige smag, og det bliver derfor som regel taget godt imod, når du introducerer WASA surdejsknækbrød i den daglige mad.

Legetøj 0-12 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_bold