Stemningsfulde lamper til børneværelset

Lamper på børneværelset er med til at skabe en hyggelig stemning, men hvordan finder man egentlig den helt rigtige lampe? Først og fremmest skal man vide, hvad lampen skal bruges til, og hvor den skal hænge. Skal den f.eks. hænge ved siden af den lænestol, hvor en voksen sidder og læser højt for barnet, eller skal den hænge over børnesengen og fungere som natlampe? Skal den stå på skrivebordet, hvor barnet sidder og laver lektier? Natlamper giver ikke den samme lysstyrke som f.eks. bordlamper og læselamper, og det skal man selvfølgelig være bevidst om.

Lamper passer til tema på børneværelset

Lamper til børneværelser findes i utrolig mange forskellige designs, som spænder fra det helt enkle minimalistiske udtryk til det fantasifulde. Lamperne kan være fremstillet af metal eller træ, og de kan være udformet, så de ligner biler, fodbolde, tegneseriefigurer, sommerfugle, blomster eller dyr. Måske er der allerede et fodboldtema eller et prinsessetema på dit barns værelse, og så er det jo oplagt at købe en lampe, som passer til det. Men det kan også være, at dit barn f.eks. er optaget af dyr og vil synes, det er fedt at have en flagermus hængende som natlampe over sengen.

Lamper som dekoration

Børnelamper kan dermed både være funktionelle og passe ind i mange forskellige typer af børneværelser, uanset hvilken boligstil, I har derhjemme. Lamperne er flot dekoration at have stående på børneværelset, som barnet kan glæde sig over at kigge på. Lamperne kan placeres næsten overalt på børneværelset, og de kan f.eks. hænge på væggen, stå i vindueskarmen, på reoler, hylder og borde.

Husk den miljørigtige pære

Børn er måske ikke altid så gode til at huske at slukke lyset efter sig, og derfor kan du med fordel sætte en LED-pære i dit barns lamper. Dermed løber el-regningen ikke løbsk, og det er også godt for miljøet, men derfor kan du jo godt alligevel lære dit barn, at det skal huske at slukke lyset, når det ikke opholder sig på værelset.

Gode tilbud på børnelamper

Børnelamper kan købes både i møbelhuse, lampeforretninger, større supermarkeder og webshops, som er specialiseret i at forhandle børnelamper. Prisen varierer alt efter, hvilket design man ønsker, men det er helt sikkert muligt at finde en børnelampe, som passer til dit barns værelse. Der er mange gode tilbud at finde rundt omkring, og der er mange fantasifulde børnelamper at vælge imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_bold