Vægseng – mere plads på børneværelset

Har dit barn et lille eller smalt værelse, eller har du tvillinger , som deler værelse, så er pladsen måske så trang, at en eller to børnesenge vil fylde for meget i rummet. Den udfordring kan løses ved at vælge en vægseng til barnet i stedet for. En vægseng er en sengeløsning, hvor sengen monteres på væggen, og så kan den klappes ud, når barnet skal sove om aftenen eller have en lur om eftermiddagen.

Med en vægseng får barnet mere plads at lege på i dagtimerne. Når vægsengen er klappen sammen, så har barnet nemlig ekstra gulvplads til rådighed, hvor det kan lege med klodser, kører med elektrisk tog eller lege med dukker. Barnet får dermed mere plads til at lege selv eller have kammerater på besøg, uden at de skal føle sig mast sammen på alt for få kvadratmeter.

Vægsengen fås i forskellige farver og designs, som passer til netop dit barns værelse. Vægsenge kan købes i møbelhuse og andre steder, hvor der forhandles børneudstyr. Som forælder er det også nemmere at gøre rent på børneværelset, når nullermændene ikke kan gemme sig under sengen, men straks bliver opdaget, når sengen klappes op mod væggen i dagslys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_bold