Vælg den rigtige barnevogn

Er det første gang, du skal være forælder, så er det smart at anskaffe sig en barnevogn. Så bliver det meget nemmere at komme omkring med barnet, og den lille kan også altid tage sig en formiddags- eller eftermiddagslur i barnevognen. Der findes mange modeller på markedet, og nogle af dem er også ret dyre, men der er selvfølgelig også den mulighed, at du kan finde en brugt barnevogn og spare nogle penge.

Vigtigt med sikkerhed

Det er vigtigt, at barnevognen lever op til nogle standard sikkerhedskrav, som du bør tjekke, før du køber barnevogn. Hvis du f.eks. har haft barnevognen pakket ned i et bagagerum, du skal altid tjekke, at den er samlet korrekt, at hjulene er spændt ordentligt fast, at bremsen virker, at barnevognskassen ikke kan falde af osv., før du lægger dit barn ned i barnevognen. Det er også altid godt med en barnesele i vognen, så barnet ikke kan kravle ud over kanten af barnevognskassen og falde ned.

Størrelsen på barnevognen

Nogle foretrækker en model, som er stor og bred, så der er plads til barnet. Det er sådan set udmærket, hvis barnevognen skal holde parkeret med dit sovende barn. Men hvis du skal ud og gå på fortovene, ind og ud af busser, toge, butikker, svingdøre og elevatorer, så kan det være upraktisk med en model, som er meget bred. Her er en smallere model at foretrække.

Tilbehør til barnevognen

Du finder masser af tilbehør til barnevognen, og der er det op til dig og din pengepung at afgøre, hvor meget tilbehør, der er behov for. Ud over lift, madras, pude og dyne til barnet fås også insektnet, regnslag, forskellige pusletasker eller hvad med en termokop til at medbringe morgenkaffen, når du er tidligt ude at gå med den lille? Tilbehøret fås i forskellig kvalitet til varierende priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

organic_bold